Gemeente Dronten
Terug naar vacature-overzicht

Medewerker Salarisadministratie

Max. € 4.244 bij 36 uur werken| 28 tot 32 uur | 17,05% Individueel Keuzebudget vrij te besteden 

Draai jij je hand niet om voor het tijdig en vlekkeloos verwerken van salarissen, vergoedingen en alles wat daar bij hoort? Doe je dat graag iedere dag een stukje beter? En wil je daarnaast je blik verruimen (werken voor drie gemeenten in een team met enthousiaste collega’s) en een bijdrage leveren aan verdere professionalisering in teamverband? Dan geeft Dronten jou de ruimte!

Heb je iets minder gemeentelijke ervaring, maar spreekt deze vacature je aan? Ook dan komen we graag in contact.

Over de functie
Met ervaren collega’s werk je samen over gemeentegrenzen heen voor de gemeenten Dronten, Urk en de Noordoostpolder (HR- administratie  DUN). Vanuit deze samenwerking worden de salarisadministratie en het functioneel applicatiebeheer gezamenlijk gevoerd. Je komt in dienst bij de gemeente Dronten. 

Wat ga je doen?
In het team HR- administratie DUN ben jij één van de drie experts op het gebied van salarisadministratie. Samen met je directe collega’s zorg je ervoor dat de maandelijkse salarisuitbetalingen correct en soepel verlopen. Dit doe je door de accurate verwerking van mutaties, declaraties en een uitvoerige controle van de salarisoutput. Je maakt betalingsopdrachten aan en verzekert je van de juiste afdrachten van loonheffingen, sociale verzekeringen en het pensioen. Jouw salarisoutput voldoet aan de sociale en fiscale wet- en regelgeving, met de juiste toepassing van de Cao Gemeenten en lokale arbeidsvoorwaarden.

Voor de verwerking van personeels- en salarisgegevens werken wij met Youforce en HR Core (Beaufort) van Visma-Raet.

Voor medewerkers en leidinggevenden ben je het deskundige aanspreekpunt voor vragen. Op verzoek maak je voor hen bijvoorbeeld ook een werkgeversverklaring of een pro-forma berekening. Daarnaast genereer je managementinformatie en zorg je samen met collega’s van de financiële administratie voor een correcte aansluiting van de maandelijkse gegevens en het jaarwerk.

Dit bieden wij

  • een rol met impact; 
  • en arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • inschaling op basis van ervaring in schaal 8 van de Cao Gemeenten;
  • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% bovenop het bruto maandsalaris. Dit kun je op verschillende manieren besteden. Denk bijvoorbeeld aan extra verlofuren, uitbetaling van het saldo of de aanschaf van een fiets;
  • een goede pensioenregeling bij het ABP;
  • ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Onze Dronten Academie biedt verschillende cursussen en ontwikkeltrajecten aan waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen;
  • gratis reizen voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer; wanneer je met de auto naar je werk komt geldt een marktconforme reiskostenvergoeding;
  • veel andere voordelen zoals verschillende sportactiviteiten (denk aan yoga, wandelen, fietsen en we hebben zelfs een eigen sportruimte), een personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten, een Tour de Dronten voor nieuwe medewerkers en de jaarlijks terugkerende Dronten Leert Dag.

Dit breng je mee
Je hebt al een affiniteit met het vak, bent accuraat en sterk in structureren. Je bent een kei in je vakgebied en beleeft daar veel plezier aan. Daarnaast ben je een teamplayer en maak je gemakkelijk verbinding. Je streeft altijd naar een tevreden klant. Met jouw drive en positieve instelling ben je een deskundige en gewaardeerde collega.

Verder:

  • beschik je minimaal over mbo werk- en denkniveau en bent in bezit van een PDL en eventueel VPS diploma;
  • ben je energiek, proactief, flexibel en analytisch ingesteld;
  • vind je in digitalisering van het vakgebied een aantrekkelijke uitdaging en houd je ervan te bouwen aan het team en aan processen.

Gedegen kennis van de Cao Gemeenten draagt bij aan het goed kunnen uitoefenen van de functie. Wanneer je dit niet hebt, verwachten we dat je je daar snel thuis in kunt maken. Je collega salarisadministrateurs ondersteunen je daarbij.

Het team
Je start in het team HR- administratie DUN. Daarnaast zul je snel kennis maken met de HR collega’s van de andere gemeenten. In het team van DUN tref je enthousiaste functioneel beheerders en salarisadministrateurs.

Het team is in principe zelforganiserend en wordt daarbij bijgestaan door een teammanager van de gemeente Dronten. De taken binnen de HR-administratie van DUN zijn verdeeld op basis van de talenten van de medewerkers.  We bouwen nu verder aan de optimalisering van de dienstverlening aan onze klanten.  

Procedure
Past dit bij jou? Reageren kan tot en met vrijdag 12 juli. De vacature staat open voor interne en externe kandidaten.

Wij vinden integriteit belangrijk. Voordat je in dienst komt kan er daarom sprake zijn van een aanvullende screening en dient er een geldige VOG te kunnen worden overlegd. Een positieve afronding van de integriteitsscreening is een voorwaarde voor indiensttreding.

Wil je meer weten over de functie en het team waarin je terecht komt? Neem dan contact op met Jeroen Vloedbeld, teammanager: j.vloedbeld@dronten.nl
Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Manouk Sol, recruiter: m.sol@dronten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Sluitingsdatum:

12-07-2024

Startdatum:

28-06-2024

Locatie:

Dronten

Contactpersonen:

Jeroen Vloedbeld

Bedrijfspagina:

http://www.dronten.nl/

Kantooradres:

De Rede 1 8251 ER Dronten

Locatie: